23 mars 2012

Idag kom Lilltösen hem igen.

Idag kom Lilltösen hem igen och som jag har saknat henne. Det känns liksom så konstigt (eller vad man nu vill kalla det) att det är alldeles tyst i lägenheten och för att inte tala om att det inte är "någon" som väcker mig på morgonen.

Dagarna som Lilltösen har varit hos sin farmor verkar ha varit bra (i alla fall den första kvällen om man frågar hennes farmor). Den övriga tiden har väl varit sådär.


I onsdags kom Lilltösens farmor och hämtade henne strax efter klockan tre och Lilltösen var jätteglad. Hon protesterade ingenting när vi vinkade av henne och gick in igen. Resan gick bra och det var full fart på henne ända till klockan åtta på kvällen.

Att sova verkade däremot inte gå lika bra, hon vaknade en gång varje kvart av att hon hade tappat nappen och från klockan åtta till klockan tolv så fick Lilltösens farmor ge henne nappen ett flertal gånger. Klockan tolv blev hon jätteledsen och grät i en timme innan hon till sist tvärsomnade och sov hela natten igenom.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Igår vaknade Lilltösen klockan halvfem och var på toppenhumör. Åt en flaska välling med rask fart för att sedan ställa sig i fönstret (med sin farmor) och vinka till sin farbror när han skulle gå ned till busshållplatsen.

Lilltösen var väl däremot ganska trött hela dagen som det lät. Hon hade varit vaken drygt en timme, gråtit en timme och sedan somnat och sovit en halvtimme timme. Sedan började allt samman om igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar