24 juli 2015

Plockepinn.

Idag fick Lilltösen ett Plockepinn i lite större skala, ett så kallat Trädgårdsplockepinn, vilket jag tänkte kunde vara roligt att spela tillsammans som omväxling för de gånger vi spelat Kubb.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Det gick väl dock sådär, det var väldigt svårt att spela riktigt utan att Lilltösen skulle bli på dåligt humör, det rörde ju sig nästan varje gång för henne. Men nu har vi i alla fall provat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

Cykeltur.

Idag blev det att jag höjde sadeln på Lilltösens cykeln och jisses vilken fart det blev på henne i samband med det, nu är det nästan så att det går för fort istället då man nästan får springa för att hinna med henne vissa sträckor.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
På vägen hem pratade vi även på om vi kanske skulle montera bort stödhjulen, men det får kanske vänta tills nästa gång hon ska vara hos mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , .

20 juli 2015

Spelade kubb med Lilltösen.

Idag blev det att Lilltösen och jag provade spela kubb tillsammans för första gången. Lilltösen kom och frågade vad det för någonting som var i den vita tygpåsen och när jag visade henne vad det var för någonting så frågade hon med det samma om vi kunde prova.



Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Det gick helt klart över förväntan måste jag nog ändå påstå med tanke på att Lilltösen brukar ha ganska dåligt tålamod när det gäller att lära sig nya saker, men vi spelade faktiskt klart en omgång och Lilltösen verkade verkligen tycka om det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .