26 juni 2015

Utflykt till lekplatsen.

Idag har vi varit på utflykt till lekplatsen.

Vi packade ned inhalatorn och sedan fick Lilltösen cykla hela vägen till lekplatsen, väl där fick Lilltösen börja med att inhalera innan vi provade på alla de olika aktiviteterna som det fanns att välja på i lekplatsen.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

21 juni 2015

En dag i stallet.

Idag har vi varit till stallet tillsammans med en väninna.

Det är väl drygt ett år sedan som Lilltösen fick prova rida för allra första gången, men det är alltid lika fashinerande för mig att se hur Lilltösen ger sig iväg alldeles själv på hästen Skuggi och hur bra hon styr honom.




Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

15 juni 2015

Sommarfest på Förskolan.

Idag har Lilltösen och jag varit på Sommarfest på Förskolan.

Kvällen inledes med "Bamseloppet" (mer om det finns att läsa här). Lilltösen var väl inte allt för motiverad i början, men när hon nästan hade sprungit hela "Bamseloppet" och vi möttes
i upploppet så sken hon upp när vi tog varandra i handen och sprang sista biten tillsammans.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Kvällen blev riktigt lyckad och vi hade det riktigt mysigt tillsammans. Glad att Lilltösen lyckades övertalade mig att vi skulle gå på Sommarfest på förskolan vi med, för det blev som sagt en riktigt lyckad kväll och vi hade verkligen hur roligt som helst.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

7 juni 2015

Hämtat hem Lilltösen.

Idag har man äntligen fått hämtat hem Lilltösen igen. Helt otroligt egentligen att pappaveckorna ska gå så himla fort, medans det känns som en hel evighet innan nästa pappavecka då hon är hos Mamman. Men nu har jag äntligen fått hämtat hem Lilltösen och den här gången stannar hon hos mig i hela tre veckor.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Läs även andra bloggares åsikter om , , .